1985 DEVRESİ SOSYAL VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE  HOŞ GELDİNİZ

Üye Girişi       Ara        Yaz 

« « « « « « « • » » » » » » »
1985 Devresi SYDD 2022 Yılı 1.Devre Kampı (Karpuzkaldıran) Raporu

Ana Sayfa



Saygıdeğer Devre Arkadaşlarımız,


* 2022 yılı 1'inci Devre Kampımızı hepinizin bildiği üzere, 3'üncü Dönemde Antalya/Karpuzkaldıran'da gerçekleştirmiş bulunuyoruz.

* 2021 yılında; dernek tarihinde ilk olmak üzere, 18 nci dönemde Ekim sonu/Kasım başında gerçekleştirlen Devre Kampımıza alternatif olması için 2022 yılını 3'üncü Dönemde ve 30 motel ile denemeye karar verdik.

*
Kamp sonucunda katılımcıların tamamının ortak görüşü; bu dönemin Antalya için, daha iyi hava ve deniz şartları sunduğu ve bundan sonraki yıllarda mutlaka devam edilmesi gerektiğidir.

* Yine bu kampta ilk kez katılımcılara Kamp Hatırası Şarabı sunulmuştur. Şaraplar; Tekirdağ/ Şarköy'de bu işi yapan devremiz ve dernek üyemiz Sertok KESKİN'den temin edilerek katılımcılara Devre Yemeği'nde takdim edilmiştir. Bu uygulamaya bundan sonraki kamplarda da devam edilecek olup Kamp Yönetimi ile yapılan koordinasyona göre, şaraplar motel odalarında değerli kamp katılımcıları ile buluşturulacaktır.

* Bu kampta ilk kez Kamp Kıdemlisi uygulaması denenmiş ve çok iyi sonuçlar alınmıştır. Kamp kıdemlimiz olan sevgili Müjdat KOCA'ya hepinizin huzurlarında teşekkür ediyoruz...

* Kampın günlerinin bitmesi sonucu burada bir çok anı biriktiren katılımcılarımız, bundan sonra düzenlenecek faaliyetlerde buluşmak üzere sözleşerek ayrılmışlardır.

 Saygılarımızla
 1985 Devresi S.Y.D.D
 Ynt.Krl.




Ana Sayfa

  
247 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın